инвестиции криптовалути

Перспективни криптовалути – ноември 2017

Risk/reward съотношението при инвестициите в криптовалути е в пъти по-високо отколкото в конвенционалните активи, затова съветът ми е – преди да се забъркаш в тази силно експериментална ниша да отделиш достатъчно време, за да се запознаш с технологията зад Биткойн, да разбереш какво е децентрализиран блокчейн и децентрализиран консенсус механизъм, как работят те и какви са съществените разлики между тях и стандартните бази данни.

Аз не съм професионален финансов съветник. Приемай всичко, което пиша като още едно мнение. Когато става дума за криптовалути, се доверявай единствено и само на познанието и интуицията си. Ако нямаш такива, от тази игра може да те заболи.

Това са няколко криптовалути със сериозен потенциал, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план, зад които стоят уникални идеи.

Power Ledger

Отпреди малко повече от седмица POWR се търгува в Bittrex (BTC-POWR), като цената потъна в ниското веднага след пускането на маркета, както обикновено се случва. Оттам за няколко дни от 3000 satoshi стигна 11000 вчера. С оглед нишата, екипът и географското позициониране, този скок на цената х3 за няколко дни е само началото.

Въпреки че Power Ledger има планове за Европа (за 2019), конкурентна компания в тази ниша има същите планове за Европа за Q1 на 2018г. Това е SunContract (BTC-SNC).

Substratum

Ако проблемът с Net Neutrality те вълнува, Substratum (BTC-SUB) ще те развълнува още повече.

Това е визията на Substratum за бъдещето на интернет.

An open-source network that allows anyone to allocate their spare computing resources to make the internet a free and fair place for the entire world.

Quantstamp

Идеята за времеви отпечатък не е нова и лесно се постига с различни second-layer решения върху Биткойн блокчейна, Quantstamp (BTC-QSP) има отношение към одитиране на умни договори.

Wabi

Все още на ICO ниво и Wabi има няколко конкурента, но пък цената му е относително ниска. Пазарната ниша свързана с RFID проследяване на продукти и гарантиране на произхода им чрез блокчейн записи, ми звучи като пазар с огромен потенциал за тези, които правилно се ориентират как да го превземат. А на теб?

Ако инвестираш в Wabi, имай наум Walton (BTC-WTC)

Ethos (Bitquence)

И друг път съм споменавал Bitquence, тъй като идята зад този койн е gamechanger – създаване на универсален портфейл. Портфейл, в който можеш да обменяш криптовалути (да, има и други такива), портфейл, в който можеш с хартиени пари да купуваш крипто, портфейл, в който можеш да прогнозираш трендове и ако се окажат правилни, да печелиш от свойте прогнози… Ако Shingo и компания разработят този продукт качествено и не оставят някой друг да ги изпревари, този койн ще е в космоса след няколко години.

Suppoman направи този койн известен още когато цената му беше под $0.06 цента – това беше преди около 5 месеца, юли месец. В момента цената кръжи около $2. Възвръщаемост на инвестицията x30 (не 30%, а 30 пъти) за 5 месеца не е никак зле. Въпреки че има не малко newbies във Facebook групата на Suppo има и много качествена информация (ако умееш да отсяваш), както и супер живо community. Препоръчвам я! Групата е платена, но $10 цена не е нищо в сравнение със споделената информация на едно голямо и будно community.

Bitquence се ребрандира преди няколко дни – новото име на койна е Ethos (BTC-ETHOS).

Остави коментар